Mäntyharjun ateriapalvelut tuotetaan Huhmarin ja koulun ravintolan keittiössä paikallisesti Mäntyharjulla. Mustikkatassun keittiö toimii arkipäivisin jakelukeittiönä.
Ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Minna Ahonen
puh. 040 527 5708
minna.ahonen@jarvisaimaanpalvelut.fi
Sairaalantie 3
52700 Mäntyharju
Koulun keittiö
Lääkärikuja 2
52700 Mäntyharju
Ruokapalveluvastaava Leila Laitinen
leila.laitinen@jarvisaimaanpalvelut.fi
puh. 050 3459 829
Huhmarin keittiö
Sairaalantie 3
52700 Mäntyharju
Ruokapalveluvastaava Sari Kumpuvaara
sari.kumpuvaara@jarvisaimaanpalvelut.fi
puh. 040 5132 119
Mustikkatassun keittiö
Teletie 8
52700 Mäntyharju
Ruokalistat
Huhmarin ravintola
Mäntyharjun lähikuntoutusosasto
Mäntyharjun Palvelutalo
Savoset Mäntyharju ja Ruskahovin päiväkeskus
Mistä ruokien raaka-aineet tulevat?
Maito ja maitotaloustuotteet
Käyttämämme maito- ja maitotaloustuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajamme on Valio Oy.
Liha ja lihatuotteet
Liha ja lihatuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajiamme ovat: Atria Suomi Oy ja Saarioinen.
Perunat ja vihannekset
Hankimme perunat ja vihannekset Meira Novalta ja Itä-Suomen Palvelutukku Oy:ltä.
Vilja- ja leipätuotteet
Vilja- ja leipätuotteet saapuvat Pekan Leivältä, lähileipää Heinolasta.
Marjat ja herukat
Tarjoamamme marjat ja herukat ovat sesonkiaikoina kasvaneet Järvi-Suomen alueen metsissä. Toimittajana paikallinen tuottaja Vierulan tila sekä Astikkala ja MeiraNova.
Kala ja kalatuotteet
Valmistamamme kala-ateriat saavat usein raaka-aineensa lähialueen vesistöistä. Toimittajina Liukkosen kala, MeiraNova, Barosn’s Food ja Itä-Suomen Palvelutukku.
Oivahymy
Keittiöidemme elintarvikevalvonnan tulokset löytyvät Oivahymy -sivustolta. Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.