Järvi-Saimaan Palvelut Oy etsii ammattitaitoista suurtalouskokkia vakinaiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta kokin tai vastaavaa ammattitutkintoa, hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta sekä kokemusta suurtalouskeittiössä toimimisesta. Osaat organisoida työtäsi ja hallitset nykyaikaisen suurtalouskeittiön laitteet. Erityisruokavalioiden tuntemus on eduksi. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä ATK-taitoja, itsenäistä työotetta, joustavuutta, sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alussa on Rantasalmi ja siellä Mäntylän ja koulukeskuksen keittiöt. Työhön sisältyy työskentelyä myös ruokapalvelun muissa toimipaikoissa Rantasalmella, Juvalla ja Sulkavalla. Tarvittaessa työntekijä toimii ruokapalveluvastaavan sijaisena.
Palkkaus Avainta Tesin mukainen.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työaika 38,25 h / viikko.
Täytä hakemuksesi osoitteessa https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/toihin-meille/
Hakuaika päättyy 5.9.2021.

Lisätietoja
Ravitsemispäällikkö Minna Hakulinen p. 044 417 5250 minna.hakulinen(at)jarvisaimaanpalvelut.fi
Ruokapalvelupäällikkö Annikki Tarvainen p. 040 013 5023 annikki.tarvainen(at)jarvisaimaanpalvelut.fi